Kebab marinerede udbenede overlår med lynsyltede rødløg og fladbrød
Print
Kebab marineret overlår med skøn koriander dip – mums
Vi har i samarbejde med Ida fra Nordish kreeret en lækker kebab ret
Ingredienser 2 personer
Kyllingeoverlår
| 2 stk. | Udbenede overlår |
| 0,5 tsk. | Kanel |
| 0,5 tsk. | Cayennepeber |
| Salt og peber | |
| 1 tsk. | Korianderfrø + 1 tsk. spidskommen |
| 0,5 tsk. | Sumak |
| 0,5 tsk. | Sukker |
Lynsyltede rødløg:
| 3 stk. | Rødløg |
| 1 spsk. | Sukker |
| 1 spsk. | Eddike |
| 0,5 tsk. | Sumak |
| Tilbehør: | |
| Fladbrød | |
| Salat | |
| Tomater |
Korianderdip:
| 1 | Agurk |
| 2 dl. | Youghurt |
| 1 fed | Finthakket hvidløg |
| 1 bundt | Koriander |
| Salt og peber | |
| Pynt | Dråber af olivenolie |
Tilberedning
Fremgangsmåde
- Stød korianderfrø og spidskommen i en morter. Vend overlår sammen kanel,
cayennepeber, stødt korianderfrø og spidskommen, sumak, sukker, salt og peber. Lad
det marinere i 20-30 minutter - Tænd grillen og steg kødet ved indirekte varme i 20-25 minutter indtil det er
gennemstegt. - Snit rødløg fint med en kniv. Vend rødløg med sukker, eddike og sumak. Krydr
rødløgene med salt. - Korianderdip: Skær agurk ud i små tern. Krydr agurken med salt og lad det stå i en si 15
minutter. Bland agurk sammen med yoghurt, hvidløg, salt og peber. Pynt dippen med
frisk koriander og olivenolie. - Servér det grillede kød sammen med lynsyltede rødløg, korianderdip, fladbrød og grønt
efter eget valg

