Krydret Hopballe kylling med mandler

Del på print
Print

Endnu er skøn opskrift med Hopballe kyllingebryst!

Her finder du en af de skønne opskrifter fra vores trofaste kunder.
Marlene som har indsendt opskriften anbefaler at servere med lunet flutes med iskoldt smør og skøn kold hvidvin.

Ingredienser 4 personer

3 stk. Hopballe Kyllingebryst 300 g+
1 kop Mandler
2 spsk Smør
Salt & Peber
2 spsk Kanel
2 spsk Stærk paprika
1 strøg Spidskommen
2 store duske Persille

Evt. tilbehør

Flutes med iskoldt smør

Tilberedning

  1. Fjern skindet fra brystfileterne, læg dem i en gryde og dæk lige netop med vand. Tilsæt evt. peberkorn. Kog i ca. 20-25 minutter.
  2. Når brystfileterne er møre  og kødsaften helt klar, ligger de og hviler lidt. Gem endelig fonden! Herefter rives kødet fra hinanden med 2 gafler.
  3. Varm en pande op med smøret, og kom de grofthakkede mandler på. Lynhurtigt krydrer du med salt, peber, kanel, stærk paprika og spidskommen. Når krydderierne vendt rundt med mandlerne hælder du en kop fond på, og fordeler godt.
  4. Vend nu kylling og grofthakket persille i, og tilsæt lidt mere fond efter behov. Lad det simre og server herefter.
  5. Serveres evt. sammen med lun flutes med iskoldt smør og lækker kølig hvidvin.