Lækker Hopballe Brunch
Print
Brunch findes nok i lige så mange udgaver, som der findes familier i Danmark…
Vi har i samarbejde med Ida fra Nordish kreeret et godt bud på en skøn Brunch.
Ingredienser 4 personer
Hotwings og cherrytomater med timian
1 kg. | Hotwings |
250 g. | Cherrytomater |
1 fed | Hvidløg, revet |
Salt og peber | |
2 spsk. | Olivenolie |
5 | Timiankviste, bladene heraf |
PYNT | Friske oreganoblomster |
Spidskålssalat med røget overlår
4 stk. | Røgede udbenede overlår |
1/2 | Spidskål |
250 g | Ærter med skal |
3 stk. | Radiser |
1 stk. | Avocado |
5 spsk. | Olivenolie |
1/2 | Citron, saften heraf |
1 tsk. | Honning |
Salt og peber |
Kyllingeleverpostej, brunchpølser og andet tilbehør
1 stk. | Hopballe kyllinge leverpostej |
1 pakke | Hopballe Brunchpølser |
6 | Æg |
1 dl. | Madlavningsfløde |
Salt og peber | |
Forskelligt lækkert brød | |
Evt. skyr med Müsli og bær | |
Juice, kaffe & the |
Tilberedning
Hotwings og cherrytomater med timian
- Steg hotwings i ovnen ved 200° eller på grillen i ca. 35 min
- Skyl cherrytomaterne og skær dem over i halve.
- Steg cherrytomaterne på panden i lidt olivenolie. Tilsæt revet hvidløg og timianblade og lad det stege med et par minutter ved medium varme.
- Server de stegte tomater til de lune hotwings.
- Pynt de lune hotwings med friske oregano blomster.
Spidskålssalat med røget overlår
- Skær de næsten optøede varmrøgede udbenede overlår i skiver på ca. 3-4 mm. Læg dem på bagepapir på en bageplade, og steg dem i ovnen ved 200° til de er næsten sprøde.
Brug halvdelen til salaten og resten som bacon til leverpostejen. - Snit spidskålen fint og anret salaten på et fad.
- Bælg ærterne og anret dem på spidskålen.
- Skær radiserne i fine skiver og anret dem på salaten.
- Skær avocadoen i skiver og anret dem på salaten.
- Pisk olivenolie, honning og citronsaft sammen. Smag vinaigretten til med salt og peber.
- Hæld vinaigretten over salaten. Krydr salaten med salt og peber.
- Skær kyllingen ud i skiver og anret den på salaten.
Kyllingeleverpostej, brunchpølser og andet tilbehør
- Leverpostejen bages i vandbad i varmluftsovn i 45-50 min. i 175°
Servér den lun sammen med det ristede kyllingebacon. - Pisk æggene let sammen med madlavningsfløden samt salt og peber. Tilbered en cremet scrambled egg på panden.
- Rist de optøede brunchpølser på en pande med lidt olie.
- Anret din lækre brunch på bordet, og servér med lækkert brød, evt. müsli med skyr, kaffe/the og juice.