Gorridsen Concept Design

topbillede_gorridsen

PRODUKTION I PERU OG ITALIEN

Med mange års erfaring i modebranchen har den danske designer Marianne Benedicte Gorridsen skabt et bæredygtigt strikkoncept med modeller i et tidløst design uden alder og sæson:  Mode, som ikke går af mode. Den del af produktionen, som foregår i Peru, er lavet af 100% naturlig baby alpaca uld.

Modellerne fremstillet i Italien består af 100% merino uld eller af miksede naturmaterialer, eventuelt iblandet en meget lille procentdel af polyamid max 5-15%.

Fælles for de to produktions lande er: Høj kvalitet hvad angår både garn, teknik og håndværksmæssige færdigheder. God pasform prioriteres højt, og trøjerne er gennemarbejdede og testet hvad angår pasform og vask, før de sættes i produktion. Designet er klassisk og holder sin aktualitet i mange år.

MODE MED MENING

Fra kvinde til kvinde…
Når du køber trøjerne i 100% baby alpaca uld, hjælper du samtidig kvinder i et af verdens fattigste lande, Peru, til at få et meningsfyldt arbejde i det lille familieejede strikkeri, som fremstiller de lette, lækre bluser. Gennem salget støtter Gorridsen Design Concept produktion i et land med urgamle håndværksmæssige traditioner, som har rødder langt tilbage til de dygtige inkaer. Peruanerne er stolte folk, som gør sig umage med deres håndværk, og siden projektets start i efteråret 2014, har antallet af kvinder i arbejde på den lille fabrik i Peru været stigende.

Vaske instruktion:

VASK OG PLEJE AF ULD
Trøjerne i uld og uld-mix kan vaskes i hånden eller i en nyere maskine: Håndvask uden at vride. Vandet presses skånsomt ud af tøjet. Brug altid kun uldvaskemiddel, og lad altid trøjen tørre fladt liggende. Vask meget gerne i maskine på koldt uldvaskeprogram, såfremt du har en maskine af nyere dato. Overdriv ikke vask, men luft gerne trøjen i tør tilstand hængende udenfor. Trøjerne formes efter vask og klappes flade på et klæde, hvorefter de tørrer liggende på et klæde. Opbevar altid striktrøjer liggende og ikke på bøjle.