Portugisiske udbenede kyllingeoverlår

INGREDIENSER
2 tsk. knust sort peber
1 tsk. tørrede oreganoblade
2 fint hakkede små friske røde thai chili u. kerner
1/2 tsk. stærk paprika
1 fed knust hvidløg
1/2 dl rødvinseddike
1/2 dl olivenolie
Ca. 650 gram udbenede kyllingeoverlår (Halver dem evt.)
Bredbladet persille
FREMGANGSMÅDE:
Bland peber, oregano, chilli, paprika, hvidløg, vineddike og olie i en mellemstor skål. Sæt ca. en fjerdedel til side. Gnid blandingen godt ind i kødet. Steg kødet lidt af gangen på en varm olieret grillpande (eller grill), indtil det er gyldent og gennemstegt. Server kyllingeoverlårene dryppet med resten af marinaden. Drys med hakket bredbladet persille.
Kan evt. serveres med en god salat og flûtes