Tradition, Nærvær & Oplevelser

Det store Brunchbord
kl. 10.00-14.00

 Vi frister med nedenstående på følgende datoer:
16/5, 23/5, 5/6, 6/6, 27/6, 3/7, 4/7, 10/7, 11/7, 24/7, 25/7, 31/7, 1/8

-Stort udvalg af groft og lyst brød samt rugbrød
-Friskbagt croissant og wienerbrød
-Udvalg af lækre marmelader & sylt fra mark og skov
-Danske og økologiske oste fra ko, får & ged
-Scramble egg serveret med sprødt røget kyllingebacon
-Spinat Æg en cocotte med parmesan og trøffel
-Koldrøget laks med peberrodscreme, agurk og ørredrogn
-Smørristet kartofler med sauteret løg & persille
-Hopballes Hotwings i 3 lækre variationer
-Hopballes kyllingepølser med 2 slags hjemmelavet ketchup
-2 slags lækkert frisk skåret pålæg
-Økologisk yoghurt toppet med blomsterhonning & knas
-Canadiske pandekager med ahornsirup
-Mousse af chokolade og kandiseret appelsin
-Frisk skåret frugtsalat med vaniljepisket skum

-Skønne bobler
-Friskpresset appelsinjuice 
-Kaffe & The

Pris pr. person 335 kr.

Det store Frokostbord 
kl. 11.30-14.30

Vi frister med nedenstående på følgende datoer:
13/5, 22/5, 12/6

-Stort udvalg af grove & lyse landbrød, rugbrød & økologisk smør

-3 slags sild med hjemmelavet karrysalat, smilende æg & kapers

-2 slags lækre salater fra den danske årstid
-Røget laksemousse på smørstegt rugbrød & brændt citrus
-Håndpillede rejer på marineret salat, citrus & urter

-Hopballe Ballotine på syltet rødløg & aioli
-3 slags sprøde Hopballe hotwings
-Hopballe leverpostej med ristet svampe & bacon
-Grillet kammusling på blomkålspuré & knust malt
-Spinat & svampefyldte Hopballe kylling tournados
-Sprødstegt Hopballebryst serveret med karamelliseret  urtesmør
-Helstegt Kalveculotte vendt i grøn peber & havsalt
-Gratineret kartoffel med citrontimian & hvidløg
-Pandestegte krydderfrikadeller af Hopballekylling

-Danske & Økologiske oste fra ko, ged & får
-Små lækre desserter

Pris pr. person 375 kr.

 

Lørdag d. 15. maj kl. 17-21

Smuk natur  & smagfulde tarteletter

 
Nyd en dejlig aften ved søen…

 

 
Vi frister med
sprøde tarteletter med Hopballe kylling og cremet asparges

 

Spis alt hvad du kan!

195,-

 Børn under 3 år gratis
Børn under 10 år ½ pris
Online booking er åben fra 26. april