Smagfulde lækkerier

Det store Brunchbord
kl. 10.00-13.00

Serveres på følgende datoer:
26/1 – 1/3 – 29/3 – 12/4 – 26/4 – 31/5 – 21/6

-Cava
-Friskpresset appelsinjuice & Økologisk stempelkaffe

Fra Buffet:
-Stort udvalg af grove og lyse landbrød samt rugbrød
-Friskbagt croissant & sukkerkringle
-Udvalg af lækre marmelader & sylt fra mark og skov
-Danske og økologiske oste fra ko, får & ged
-Scramble egg serveret med sprødt røget kyllingebacon
-Spinat Æg en cocotte med parmesan og trøffel
-Mini boghvedepandekager serveret med tartar af torsk, purløg & cremefraiche
-Koldrøget laks med peberrodscreme, agurk og ørredrogn
-Hopballes kyllingelevermousse med syltet nødder og portvinssky
-Årstidens sprøde salater med kerner, urter & bær
-Rosastegt kalv rullet i urter og havsalt, serveret med pebercreme
-Smørristet kartofler med sauteret løg & persille
-Hopballes Hotwings i 3 lækre variationer
-Hopballes kyllingepølser med 2 slags hjemmelavet ketchup
-Økologisk yoghurt toppet med blomsterhonning & knas
-Hjemmelavet canadiske pandekager med ahornsirup
-Gourmet mousse af chokolade og kandiseret appelsin
-Økologisk flødefromage toppet med årstidens frugtgele & bær
-Frisk skåret frugtsalat med vaniljepisketskum

-Årstidens saft & most anrettet på knust is

Pris pr. person 375 kr. 

Intropris 26/1-20 og 1/3-20      325 kr.

Det store Frokostbord 
kl. 11.30-14.30

Serveres på følgende datoer:
25/1 – 29/2 – 28/3 – 11/4 – 25/4 – 30/5 – 20/6 

Fra Buffet:

-Stort udvalg af grove & lyse landbrød, rugbrød & økologisk smør

-3 slags sild med hjemmelavet karrysalat, smilende æg & kapers

-2 slags lækre salater fra den danske årstid, anrettet i glas
-Røget laksemousse på smørstegt rugbrød & brændt citrus
-Håndpillede rejer på marineret salat, citrus & urter

-Hopballe Ballotine på syltet rødløg & aioli
-3 slags sprøde Hopballe hotwings
-Hopballe leverpostej med ristet svampe & bacon
-Grillet kammusling på blomkålspuré & knust malt
-Spinat & svampefyldte Hopballe kylling tournados
-Sprødstegt Hopballebryst serveret med karamelliseret  urtesmør
-Helstegt Kalveculotte vendt i grøn peber & havsalt
-Gratineret kartoffel med citrontimian & hvidløg
-Pandestegte krydderfrikadeller af Hopballekylling

-Danske & Økologiske oste fra ko, ged & får
-Små lækre desserter

Pris pr. person 375 kr.

Intropris 25/1-20 og 29/2-20    325 kr.

Det store Kagebord
kl. 14.30-16.30

Tilbydes på følgende datoer:

26/1 – 1/3 – 29/3 – 12/4 – 26/4 – 31/5 – 21/6

Overdådigt udvalg af udsøgte kager & tærter samt kaffe & the
Pris pr. person 165,-