Menu

Hopballe Mølle tilbyder et køkken, hvor alt er lavet fra bunden. Grundtonen er dansk, og retterne baseres på lokalt producerede sæsonvarer med velfærd og kvalitet i højsædet.Vores menuer er bygget om som overdådige buffeter som frister både øjne og mund.

BRUNCH

lørdag – søndag 9.00-11.45

Hopballes velkomstglasmousserende vin
Græsk yoghurt/skyr med butikkens hjemmelavede müsli
Smoothies & frugtfad
Pandekager med Ahorn sirup
Ristede kyllingepølser & tørsaltet bacon
Kyllingeleverpostej
Kold røget laks med rygeost creme
Raw grød med bær
Scramble & blødkogte æg
Lune kyllingefrikadeller & hot wings
Butikkens salamier med sylt & kompot
3 gode oste fra gårdens butik med oliven & nødder
Diverse skæreoste
Frisk skåret frugt
Morgenbrød i flere varianter
Kaffe & te
Økologisk appelsinjuice & økologisk æblejuice

298 kr/person

FROKOSTBORD

onsdag – fredag 12.00 – 17.00
lørdag – søndag 12.30 – 15.00

Årstidens suppe*
Lækre kolde fiskefade
En bred palet af vores stolte Hopballe kylling
(fx tarteletter med Hopballe kylling i asparges)
Helstegt Hopballe kylling med hjemmelavet sødt og surt
Hotwings
Årstidens kartofler
Sprøde salater
Et udvalg af salamier & charcuteri
Spændende oste fra butikken
Frisk hjemmebagt brød
*serveres ej på hverdage

onsdag – fredag: 199 kr/person
lørdag – søndag: 245 kr/person

KAGEBORD

lørdag – søndag 14.30 – 16.30

På vores overdådige kagebord kan man nyde hjemmebagte boller, lagkager med flødeskum, årstidens kompot og creme. Lækre kager med udvalgte toppings og småkager vi bager efter kendte opskrifter.
Kaffe & te

129 kr/person

Til kagebord kan vi tilbyde sherry, portvin eller mousserende vin pr. glas kr. 49,

Kommer i mange?
Ved bestilling til mere end 35 personer, lav da aftale med restaurantchefen.

Send en mail til vores restaurantchef på: restaurant@hopballe.dk
Har du brug for at kontakte os på telefon, kan du ringe på 7585 3256 eller 8843 7859