Sommersalat med kyllingehjerter
Print
Indmad fra en kylling er blevet en vældig populær spise. Dette gælder både hjerter og lever.
Her får du en herlig sommer opskrift fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish.
Et nemt, lækkert – og samtidig sundt forslag på en frokostret.
Ingredienser 2 personer
200 g | Kyllingehjerter |
3 kviste | Timian, blade herfra |
1 fed | Hvidløg, revet |
1 spsk. | Olivenolie |
Salt & Peber |
1,5 stk. | Hjertesalat |
1,5 stk. | Nektarin |
2 spsk. | Pinjekerner, ristede |
1 spsk. | God balsamico |
1 spsk. | Olivenolie |
Salt og Peber |
Tilberedning
- Rens kyllingehjerterne og bland dem sammen med timianblade, olivenolie, salt og peber.
Lad det marinere i 30 minutter på køl. - Steg dem derefter på en brandvarm pande i lidt olivenolie i ca. 2-3 minutter, de skal være
rosa i midten. Lad dem trække på en tallerken. - Del hjertesalaten i blade og skyl salatbladene i koldt vand. Slyng derefter salaten i en
salatslynge. Anret hjertesalaten på et fad. Pynt med fine skiver af nektarin, kyllingehjerter
og pinjekerner. - Hæld god balsamico og olivenolie udover salaten. Krydr med salt og peber.