Asiatisk kålsalat med udbenede vinger i airfryer

Print

Airfryer er kommet for at bliver – vi tror på det!

Ida fra Nordish har været i gang med sin airfryer, og her finder du en af de skønne opskrifter der kom ud af det.

Vores nyeste skud på stammen – udbenede vinger. De er som skabt til en airfryer! Masser af lækkert sprødt skind, og smagfuldt kyllingekød – her i en kombination med en skøn asiatisk kålsalat.

Ingredienser 3-4 personer

500 g Udbenede Hopballe vinger
1 spsk. Revet ingefær
2 fed Hvidløg, revet
1 spsk. Olie
Salt

Salat

250 g Gulerødder
1 Agurk
1 Spidskål
6 kviste Mynte, bladene heraf
1/2 bdt. Koriander

Tahindressing

75 g Tahin
1 spsk. Soya
1 spsk. Honning
3-4 spsk. Vand
1 Lime, skal og saft heraf
1 tsk. Ingefær, revet
1 tsk. Hvidløg, revet
PYNT: Koriander og 1 håndfuld cashewnødder

Tilberedning

  1. Bland kyllingevinger sammen med revet ingefær, hvidløg og olie. Krydr med salt. Lad det
    marinere i 10 minutter.
  2. Fordel kyllingevinger på et stykke bagepapir og sæt det i airfryeren i 15 minutter ved 200 grader.
  3. Imens piskes alle ingredienserne til tahindressingen sammen. Tilsæt vand, til du opnår den ønskede cremede konsistens.
  4. Skræl gulerødderne og snit dem i julienne.
  5. Vask agurken og skær den i julienne.
  6. Snit spidskålen fint med en kniv. Hak mynte og koriander fint med en skarp kniv.
  7. Vend dressingen sammen med salaten og krydr med salt.
  8. Anret kyllingevingerne på toppen af salaten sammen med cashewnødder og korianderblade.