topbillede_kyllinger

Kyllinger fra Hopballe Mølle

Vi lægger stor vægt på dyrevelfærd, og det er tydeligt, at både racen og den ekstra tid gør disse kyllinger meget mere aktive og robuste. Det betyder også, at ben og knogler kan udvikle sig i takt med at kyllingerne tager på i vægt! En Hopballekylling har 4–5 gange så meget plads som en konventionel kylling. Pladsen gør, at kyllingerne rører sig meget mere, det giver muskler, og kødet får dermed mere struktur. Hver aften slukkes lyset og kyllingerne får 8 timers ubrudt søvn som giver ro i flokken og forbedrer trivslen.

Efter 60 – 85 dage (afhængigt af hvilken størrelse kyllinger vi sælger) bliver Hopballekyllingerne skånsomt håndindfanget. Hopballekyllingerne bliver slagtet på et lille slagteri i Sønderjylland (vi bruger ikke halal-slagtning). Her bliver de altid kontrolleret og godkendt af dyrlæger. Hele slagteprocessen foregår manuelt – det vil sige, at fjerkræets velfærd er i højsædet så længe de er i live, og derefter sikrer håndarbejdet at udskæringerne får en god og høj kvalitet.

Når du bestiller kyllinger fra vores netbutik, vil du modtage din ferske ny-slagtede kylling om onsdagen, ved bestilling senest torsdag ugen før.
Vi sørger selvfølgelig for at fødevaresikkerheden er i orden hele vejen.
Læs evt mere under vores handelsbetingelser.