Inderfilet & Wok
Det fineste og mest magre stykke kød på kyllingen er inderfileten.
Virkelig et flot stykke kød fra Hopballe kyllingen.
Steg dem i 1-2 minutter på hver side og du har med garanti et saftigt og lækkert stykke kyllingekød helt uden ben og skind.
Wok kødet er skåret i mindre stykker af det fineste brystfilet.
- Sortering Standard
- Vis 100 produkter pr. side
-
Kyllinge Wok af brystfilet 1 kg – Fersk
DKK 125,00 -
Kyllinge Wok af brystfilet 500 g – Fersk
DKK 69,00 -
Inderfilet 1 kg – Fersk
1 kg.
-
Inderfilet ca. 500g – Fersk
Min. 475g. Fersk
-
Inderfilet frost 3×1 kg
DKK 447,00DKK 310,00 Tilbud -
Kyllinge Wok af brystfilet 3×1 kg – frost
DKK 375,00DKK 260,00 Tilbud