Mortens Aften på Hopballe Mølle

Vi byder velkommen til Mortens Aften på Hopballe Mølle

Med skoven som baggrundskulisse, og levende lys ude og inde, byder vi indenfor i restauranten til en hyggelig efterårsaften, hvor vi vil servere en helt særlig menu for jer. Velkommen til Mortens Aften på Hopballe Mølle, lørdag d. 10. november kl 18.00

Book bord via knappen herunder, og læs mere om menuen nedenfor.

Mortens Aften menu

Forret
Færøsk laks i variationer med marinerede rejer på en bund af lakse carparcio.
Hertil hjemmerørt mayonaise og hjemmebagt brød.

Hovedret
Stegt dansk gårdand. Stegt til perfektion med dejlig sprødt skind udenpå og saftigt, mørt kød indeni – og så selvfølgelig med alt det gode fyld der hører sig til.
Hertil danske kartofler, andesovs og bagte æbler med gele.

Dessert
Hjemmelavet ris a la mande med kirsebærsovs

375 kr/ kuvert
(børn under 10 år halv pris)

På aftenen har I desuden mulighed for at tilkøbe en speciel vinmenu, tilpasset de enkelte retter.
325 kr/ vinmenu

Restaurant

Med sit fantastiske serviceniveau, indbydende menuer og storslåede natur i skoven ved Grejsdal Å, er restauranten en udsøgt perle. Vi giver dig en oplevelse for både krop og sjæl. Velkommen til…

Vores restaurant er placeret i de gamle stalde. Lokalerne er nænsomt blevet restaureret, med det for øje at bevare sjælen i de gamle bygninger. Og med de store panoramavinduer har du Hopballe Mølles bedste placering, nemlig lige ned til Grejs Å. Her kan du året rundt nyde vores indbydende og sunde retter samtidig med, at du bliver ét med den pragtfulde natur. Vores menuer bærer præg af, at vi følger årstiderne og mange af vores retter er både gluten og laktosefri. Vi udvikler løbende på vores menuer for at efterkomme alles behov. Børn under 10 år får 1/2 pris på maden, gælder dog ikke kagebord.

Vi gør opmærksom på at bordbestilling skal foretages på vores hjemmeside (brug den brune knap under denne tekst eller klik her).
– Man kan ikke indtale en bordbestilling via telefonsvarer!

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Vedr selskaber over 35 personer

Kontakt vores restaurantchef
7585 3256 

Du kan også sende en mail:
restaurant@hopballe.dk

ÅBNINGSTIDER RESTAURANT

Onsdag   12 – 16

Torsdag  12 – 16

Fredag    12 – 16

Lørdag    09 – 17

Søndag  09 – 17

(OBS frokost bæres væk kl 15.00)

Brunch 
09.00 – 11.45
(kun weekender og helligdage)

Lukket fra 11.45-12.30

Frokostbord
12.30 – 15.00
(onsdag – søndag)

Kagebord 
14.30 – 16.30
(kun weekender og helligdage)