
Inderfilet & Wok
Det fineste og mest magre stykke kød på kyllingen er inderfileten.
Virkelig et flot stykke kød fra Hopballe kyllingen.
Steg dem i 1-2 minutter på hver side og du har med garanti et saftigt og lækkert stykke kyllingekød helt uden ben og skind.
Wok kødet er skåret i mindre stykker af det fineste brystfilet.
- Sortering Standard
- Vis 100 produkter pr. side
-
Inderfilet ca. 500g – Fersk
Min. 475g. Fersk
-
Inderfilet 1 kg – Fersk
1 kg.
-
Kyllinge Wok af brystfilet 500 g – frost
kr. 60,00 Tilbud -
Kyllinge Wok af brystfilet 500 g – Fersk
kr. 82,00 -
Inderfilet 1 kg. Frost
kr. 75,00 Tilbud -
Kyllinge Wok af brystfilet 1 kg – Fersk
kr. 152,00 -
Kyllinge Wok af brystfilet 1000 g – Frost
kr. 114,00 Tilbud