Asiatisk salat med grillede udbenede kyllingevinger

Print

Vi kommer ikke udenom det… Vores nyeste skud på stammen – UDBENEDE VINGER – er bare en succes!

Søde Ida fra Nordish har kreeret en opskrift til grillen, så her for du en skøn forening af grill smag og lækker salat.

Sidder du og tænker… Udbenede vinger… Hmmm… Så gør dig selv en tjeneste – Prøv dem! Det er smagfuldt og saftigt kød og masser af sprødt skind. 

Ingredienser 3 personer

500 g Hopballes udbenede vinger
2 spsk Olivenolie
1 spsk Ingefær, revet
2 fed Hvidløg, revet
Salt
2-3 stk. Hjertesalat
1 pose Sukkertærter, snittet i fine skiver
1 stor Avocado, skåret i tynde skiver
PYNT Koriander og Thaibasilikum

Asiatisk vinaigrette

5 spsk. God olivenolie
1 Lime, saft og skal heraf
2 tsk. Flydende honning
0,5 spsk. Ingefær, revet
0,5 fed Hvidløg, finthakket
1 spsk. Fishsauce
Evt. Finthakket frisk chili

Tilberedning

  1. Asiatisk vinaigrette: Pisk olivenolie, limesaft, limeskal, honning, revet ingefær, finthakket
    hvidløg og fishsauce sammen.
    Tilføj eventuelt lidt finthakket frisk chili, hvis du ønsker den får lidt styrke
  2. Marinér udbenede kyllingevinger med revet ingefær, hvidløg, salt og olivenolie. Lad det stå og marinere i 15-30 minutter. Tænd imens grillen.
  3. Steg derefter udbenede kyllingevinger på grillen, indtil de er møre og er flotte lysebrune på ydersiden.
  4. Skyl salaten og anret den på et fad.
  5. Fordel kylling, avocado og sukkerærter på salaten.
  6. Hæld vinaigretten udover salaten. Krydr med salt.
  7. Pynt med koriander og thaibasilikum.