Asiatisk salat med udbenet underlår og granatæble
Print
Har du mon prøvet vores udbenede underlår? De er lækre smagfulde og super møre.
Her får du en lækker opskrift på en salat, kreeret af søde Ida fra Nordish.
En smule spicy men frisk og lækker.
Velbekomme!
Ingredienser til 2 personer
4 stk. | Hopballe udbenede underlår |
Marinade
1 spsk. | Oystersauce |
1 spsk. | Olivenolie |
1 tsk. | Honning |
1 fed | Revet hvidløg |
2 cm. | Revet ingefær |
Salt, til stegning |
Salat Vinaigrette
0,5 dl. | Limesaft |
0,5 dl. | Olivenolie |
0,5 dl. | Fishsauce |
1 lille fed | Hvidløg, revet |
2 cm. | Ingefær, revet |
2 spsk. | Honning |
2 kviste | Mynte, finthakket |
1/2 bundt | Koriander, hakket |
Chili, finthakket (efter behov) |
Derudover
3 stk. | Forårsløg, finthakket |
2-3 stk. | Hjertesalat, delt i blade |
1/2 | Granatæble, kerner herfra |
Frisk koriander (til pynt) |
Tilberedning
- Bland marinaden til kyllingen sammen. Bland herefter marinaden sammen med kyllingen, og krydr med salt. Lad det stå på køl i mindst 30 minutter.
- Brun derefter kyllingen på panden på alle sider. Det tager ca. 5 minutter.
- Steg kyllingen færdig i ovnen på 190° i ca. 30-35 minutter. Brug evt. et stegetermometer til at tjekke temperaturen som skal være 75°. Lad herefter kyllingen hvile i 3-5 minutter.
- Bland ingredienserne til vinaigretten sammen, og smag til med finthakket chili alt efter ønsket styrke.
- Anret salatbladene på et fladt fad. Skær kyllingen ud i fine skiver og anret dem på salaten sammen med forårsløg, granatæbler og koriander. Hæld 4-5 spsk. vinaigrette på salaten, og vende det godt sammen. Krydr salaten med en smule flagesalt.