Grillet Hopballe underlår med citron, hvidløg & friske urter
Del på print
Print
Grillet Hopballe underlår med citron, hvidløg & friske urter
Sommeren er her – kan du mærke det?
Sommer = Grill, og hvad er mere nærliggende end lækre marinerede Hopballe underlår?
Vi garanterer møre, saftige og kødfulde underlår.
Her finder du en af de lækre opskrifter fra Ida, vores skønne samarbejdspartner fra Nordish.
Ingredienser 2 personer
4 stk. | Hopballe underlår |
3 spsk. | Olivenolie |
3 fed | Hvidløg |
3 kviste | Timian |
3 kviste | Oregano |
3 kviste | Rosmarin |
1/2 | Citron, skal og saft heraf |
Salt & Peber |
Tilberedning
- Pil bladene fra urterne og mort dem sammen medhviddløg, citronskal, citronsaft og olivenolie. Krydr med salt og peber.
- Bland marinaden sammen med underlårene, og lad dem marinere i et par timer på køl.
- Steg dem på grillen ved indirekte varme i ca. 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Krydr med salt og peber, og pynt evt. med friske urter. Servér underlårene sammen med en god salat.