Grillet Hopballe underlår med citron, hvidløg & friske urter

Del på print
Print

Grillet Hopballe underlår med citron, hvidløg & friske urter

Ofte forbinder vi grill med sommer. Men heldigvis bruger rigtig mange grillen året rundt. Det giver også i den grad mening i disse tider med skyhøje elpriser.

Vi garanterer møre, saftige og kødfulde underlår. Her i en lækker marinade med friske krydderurter.

Endnu en af de lækre opskrifter fra Ida, vores skønne samarbejdspartner fra Nordish.

Ingredienser 2 personer

4 stk. Hopballe underlår
3 spsk. Olivenolie
3 fed Hvidløg
3 kviste Timian
3 kviste Oregano
3 kviste Rosmarin
1/2 Citron, skal og saft heraf
Salt & Peber

Tilberedning

  1. Pil bladene fra urterne og mort dem sammen medhviddløg, citronskal, citronsaft og olivenolie. Krydr med salt og peber.
  2. Bland marinaden sammen med underlårene, og lad dem marinere i et par timer på køl.
  3. Steg dem på grillen ved indirekte varme i ca. 40 minutter, indtil de er gennemstegte. Krydr med salt og peber, og pynt evt. med friske urter. Servér underlårene sammen med en god salat.