Grillet kyllingeburger

Print

Går man nogen sinde galt i byen med en lækker burger? Nej vel!

Ida fra Nordish har tændt grillen op, og kreeret en lækker grillet burger af vores hakkede kyllingekød.

Ingredienser 4 stk.

500 g Hakket Hopballe kylling
1 tsk. Paprika
Salt og peber

Burgerdressing

1 dl. Neutral mayonaise
1 spsk. Ketchup
1 tsk. Røget paprika
1/2 fed Hvidløg, revet
Salt og peber
4 Burgerboller
1 stk. Hjertesalat, delt i blade
2 Rødløg, skåret i skiver
2 Tomater, skåret i skiver
Evt. Cornichoner

Tilberedning

  1. Rør hakket kyllingekød sammen med paprika, salt og peber. Rør det godt rundt med fingrene til farsen bliver en ensartet masse. Læg derefter farsen på køl i 15 minutter.
  2. Burgerdressing: Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
  3. Del farsen i 4 dele og form dem til bøffer. Steg dem på grillen ved middelhøj varme i ca. 4-5 minutter på hver side. Vend dem undervejs.
  4. Lad kyllingebøfferne køle af på en tallerken i et par minutter.
  5. Halvér burgerbollerne og rist dem kort på grillen, til de får en smule skorpe på indersiden.
  6. Fordel en skefuld burgerdressing på hver halvdel af bollen og top derefter med rødløg,
    cornichoner, kyllingebøf, hjertesalat og tomatskiver.
  7. Nyd den med det samme.