Grillet kyllingeburger
Print
Går man nogen sinde galt i byen med en lækker burger? Nej vel!
Ida fra Nordish har tændt grillen op, og kreeret en lækker grillet burger af vores hakkede kyllingekød.
Ingredienser 4 stk.
| 500 g | Hakket Hopballe kylling |
| 1 tsk. | Paprika |
| Salt og peber |
Burgerdressing
| 1 dl. | Neutral mayonaise |
| 1 spsk. | Ketchup |
| 1 tsk. | Røget paprika |
| 1/2 fed | Hvidløg, revet |
| Salt og peber |
| 4 | Burgerboller |
| 1 stk. | Hjertesalat, delt i blade |
| 2 | Rødløg, skåret i skiver |
| 2 | Tomater, skåret i skiver |
| Evt. | Cornichoner |
Tilberedning
- Rør hakket kyllingekød sammen med paprika, salt og peber. Rør det godt rundt med fingrene til farsen bliver en ensartet masse. Læg derefter farsen på køl i 15 minutter.
- Burgerdressing: Rør ingredienserne sammen og smag til med salt og peber.
- Del farsen i 4 dele og form dem til bøffer. Steg dem på grillen ved middelhøj varme i ca. 4-5 minutter på hver side. Vend dem undervejs.
- Lad kyllingebøfferne køle af på en tallerken i et par minutter.
- Halvér burgerbollerne og rist dem kort på grillen, til de får en smule skorpe på indersiden.
- Fordel en skefuld burgerdressing på hver halvdel af bollen og top derefter med rødløg,
cornichoner, kyllingebøf, hjertesalat og tomatskiver. - Nyd den med det samme.

