Grillet overlår med grønt

Print

Grill og Sommer – Vi elsker det!

En nem ret, som du kan tilberede i forvejen. 
Tænd grillen, sæt bradepanden over indirekte varme, steg 40 minutter – og byd familien på Hopballe lækkerier.

Ingredienser 4 personer.

4 stk. Hopballe Overlår + olivenolie
1 Squash
4-5 Rødløg
3 fed Hvidløg
400 g. Tomater
1,5 spsk. Oliven uden sten
650 g. Kartofler
1/2 citron Saften heraf
2-3 spsk. Olivenolie
3 kviste af hver Timian + rosmarin
Pynt: Bredbladet persille

Tilberedning

  1. Skær squash ud i grove stykker og anret dem i en bradepande
    Smag til med salt.
  2. Halvér løgene og anret dem i fadet med tomater
  3. Rens og skrub kartoflerne.
  4. Hak oliven groft og vend dem med squash, tomater, citronsaft, olivenolie, hvidløg,
    timian og rosmarin. Krydr med salt og peber..
  5. Krydr kyllingen med salt og peber og vend med lidt olivenolie.
  6. Anret kyllingen på grøntsagerne. Sæt fadet på indirekte varme på grillen og steg det i 40
    minutter.
  7. Pynt fadet med bredbladet persille og servér.