Grillet overlår med grønt
Print
Grill og Sommer – Vi elsker det!
En nem ret, som du kan tilberede i forvejen.
Tænd grillen, sæt bradepanden over indirekte varme, steg 40 minutter – og byd familien på Hopballe lækkerier.
Ingredienser 4 personer.
| 4 stk. | Hopballe Overlår + olivenolie |
| 1 | Squash |
| 4-5 | Rødløg |
| 3 fed | Hvidløg |
| 400 g. | Tomater |
| 1,5 spsk. | Oliven uden sten |
| 650 g. | Kartofler |
| 1/2 citron | Saften heraf |
| 2-3 spsk. | Olivenolie |
| 3 kviste af hver | Timian + rosmarin |
| Pynt: | Bredbladet persille |
Tilberedning
- Skær squash ud i grove stykker og anret dem i en bradepande
Smag til med salt. - Halvér løgene og anret dem i fadet med tomater
- Rens og skrub kartoflerne.
- Hak oliven groft og vend dem med squash, tomater, citronsaft, olivenolie, hvidløg,
timian og rosmarin. Krydr med salt og peber.. - Krydr kyllingen med salt og peber og vend med lidt olivenolie.
- Anret kyllingen på grøntsagerne. Sæt fadet på indirekte varme på grillen og steg det i 40
minutter. - Pynt fadet med bredbladet persille og servér.

