Grøn salat med kyllingebryst, nye kartofler og friske urter
Print
Salat med NYE KARTOFLER og HOPBALLEKYLLING – det er da lyden af sommer!
Her får du en skøn salat udviklet af søde Ida fra NORDISH.
VELBEKOMME og god sommer!
Ingredienser 2 personer
1 | Hopballe Kyllingebryst 300g + |
4 | Hvidløgsfed |
Salt & Peber | |
2 stk | Hjertesalat |
250 g | Kogte nye kartofler |
1 bundt | Estragon, finthakket |
1 bundt | Purløg, finthakket |
Vinaigrette
5 spsk. | Olivenolie |
1 stk. | Citron, saften heraf |
1,5 spsk | Dijonsennep |
1 tsk | Honning |
Salt & peber |
Tilberedning
- Steg kyllingebryst på skindsiden ca. 5 minutter på middelvarme, indtil skindet er sprødt. Krydr med salt og peber. Tilsæt 4 fed hvidløg på panden for at give smag. Vend kyllingebrystet og lad det stege på den anden side ca. 16-17 minutter, alt efter tykkelse. Vend det lidt undervejs. Lad brystet hvile i 5 minutter inden udskæring.
- Pisk ingredienserne til vinaigretten sammen og smag til med salt og peber .
- Skyl salaten og pluk den i blade. Anret salaten på et fad.
- Skær de nye kartofler over i halve og fordel dem på salatbladene. Skær kyllingen ud i skiver og anret på salaten.
- Hæld vinaigretten ud over salaten og pynt med finthakket estragon og purløg. Smag salaten til med salt og peber.