Grøn salat med kyllingebryst, nye kartofler og friske urter

Print

Salat med NYE KARTOFLER og HOPBALLEKYLLING – det er da lyden af sommer!

Her får du en skøn salat udviklet af søde Ida fra NORDISH.

VELBEKOMME og god sommer!

Ingredienser 2 personer

1 Hopballe Kyllingebryst 300g +
4 Hvidløgsfed
Salt & Peber
2 stk Hjertesalat
250 g Kogte nye kartofler
1 bundt Estragon, finthakket
1 bundt Purløg, finthakket

Vinaigrette

5 spsk. Olivenolie
1 stk. Citron, saften heraf
1,5 spsk Dijonsennep
1 tsk Honning
Salt & peber

Tilberedning

  1. Steg kyllingebryst på skindsiden ca. 5 minutter på middelvarme, indtil skindet er sprødt. Krydr med salt og peber. Tilsæt 4 fed hvidløg på panden for at give smag. Vend kyllingebrystet og lad det stege på den anden side ca. 16-17 minutter, alt efter tykkelse. Vend det lidt undervejs. Lad brystet hvile i 5 minutter inden udskæring.
  2. Pisk ingredienserne til vinaigretten sammen og smag til med salt og peber .
  3. Skyl salaten og pluk den i blade. Anret salaten på et fad. 
  4. Skær de nye kartofler over i halve og fordel dem på salatbladene. Skær kyllingen ud i skiver og anret på salaten.
  5. Hæld vinaigretten ud over salaten og pynt med finthakket estragon og purløg. Smag salaten til med salt og peber.