Hopballe Kyllingesalat med karry og æble

Print

Kyllingesalat til påskebordet

Byt den traditionelle lækre hønsesalat ud med en smagfuld hjemmelavet kyllingesalat med karry.

Her finder du en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish. 

Et godt bud på til en lækker påskefrokost!

Ingredienser 2 stk. smørrebrød

150 g Kylling, evt. rester fra dagen før
4 spsk Græsk yoghurt 10%
2 spsk. God mayonaise
1 tsk Dijonsennep
1/2 spsk Karry
1/2 Skalotteløg, fintsnittet
1/2 Æble, skåret i fine tern
Citronsaft
1/2 Æble skåret i fine tern
Salt og peber
2 Skiver rugbrrød
Pynt Purløg, karse og æbletern

Tilberedning

  1. Bland græsk yoghurt, mayonaise, sennep, karry og fintsnittet løg og æbletern. Gem lidt æbletern til pynt.
  2. Vend kyllingekødet i, og smag til med salt og peber.
  3. Anret kyllingesalaten på 2 skiver rugbrød og pynt med finthakket purløg, karse og æbletern.