Hopballe Kyllingesalat med karry og æble
Print
Kyllingesalat til påskebordet
Byt den traditionelle lækre hønsesalat ud med en smagfuld hjemmelavet kyllingesalat med karry.
Her finder du en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish.
Et godt bud på til en lækker påskefrokost!
Ingredienser 2 stk. smørrebrød
150 g | Kylling, evt. rester fra dagen før |
4 spsk | Græsk yoghurt 10% |
2 spsk. | God mayonaise |
1 tsk | Dijonsennep |
1/2 spsk | Karry |
1/2 | Skalotteløg, fintsnittet |
1/2 | Æble, skåret i fine tern |
Citronsaft | |
1/2 | Æble skåret i fine tern |
Salt og peber |
2 | Skiver rugbrrød |
Pynt | Purløg, karse og æbletern |
Tilberedning
- Bland græsk yoghurt, mayonaise, sennep, karry og fintsnittet løg og æbletern. Gem lidt æbletern til pynt.
- Vend kyllingekødet i, og smag til med salt og peber.
- Anret kyllingesalaten på 2 skiver rugbrød og pynt med finthakket purløg, karse og æbletern.