Hopballe kyllingeunderlår Barbequemarineret & Grillet
Print
Hopballe kyllingeunderlår Barbequemarineret & Grillet
Hvad lugter mere af sommer end barbeque og grill? Med underlår fra en Hopballe kylling får du smag og rigeligt med saftigt kød.
Her finder du en af de lækre opskrifter fra Ida, vores skønne samarbejdspartner fra Nordish.
Ingredienser 2-3 personer
5 stk. | Hopballe kyllingelår |
Pynt | Frisk timian |
Marinade
1 dl. | Kærnemælk |
1 tsk. | Røget sød paprika |
1 tsk. | Røget hot paprika |
1 kvist | Rosmarin/ finthakket |
3 kviste | Timian/ finthakket |
Salt | |
3 fed | Hvidløg/ fintrevet |
Olie til pensling |
Tilberedning
- Marinér kyllingelårene i marinaden natten over, eller et par timer, på køl.
- Grill dem ved indirekte varme i 40 minutter og pensl dem med lidt olivenolie undervejs.
- Pynt med frisk timian