Hopballe kyllingeunderlår Barbequemarineret & Grillet

Print

Hopballe kyllingeunderlår Barbequemarineret & Grillet

Hvad lugter mere af sommer end barbeque og grill? Med underlår fra en Hopballe kylling får du smag og rigeligt med saftigt kød.

Her finder du en af de lækre opskrifter fra Ida, vores skønne samarbejdspartner fra Nordish.

 

Ingredienser 2-3 personer

Marinade

1 dl. Kærnemælk
1 tsk. Røget sød paprika
1 tsk. Røget hot paprika
1 kvist Rosmarin/ finthakket
3 kviste Timian/ finthakket
Salt
3 fed Hvidløg/ fintrevet
Olie til pensling

Tilberedning

  1. Marinér kyllingelårene i marinaden natten over, eller et par timer, på køl.
  2. Grill dem ved indirekte varme i 40 minutter og pensl dem med lidt olivenolie undervejs.
  3. Pynt med frisk timian