Hopballe Kyllinge-deller

Del på print
Print

Hopballe Kyllinge-deller

Her finder du en skøn opskrift fra Annmarie, en af vores kunder. Annmarie anbefaler at stege i smør – det fungerer også med olie, hvis du er mere til det.

Frikadeller kan laves i uendelig mange udgaver – hvad er din favorit? Send gerne din opskrift på kyllinge-deller til os på pia@hopballe.dk

Ingredienser 3-4 personer

500 g Hakket kyllingekød
2 spsk. Rasp
1 spsk. Mel
1 Æg
1 dl. Fløde
1 fed Hvidløg/ presset
1 bundt Persille/finthakket
1 Gulerod/ fintrevet
Salt & Peber
Smør eller olie til stegning

Tilberedning

  1. Kød, rasp, mel, æg og fløde røres sammen til en lidt fars, herefter tilsættes hvidløg, persille og gulerod samt salt og peber.
  2. Dellerne formes med 2 små skeer og steges i rigeligt med smør – ja – smør.