Hopballe Kyllingevinger marineret i hoisin
Print
Kyllingevinger fra Hopballe Mølle er de mest kødfulde vinger på markedet. Ind imellem forveksles det første led med et underlår – kan dog næppe være et underlår fra en Hopballe kylling. Hertil taler størrelsen vist for sig selv.
Her finder du en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish.
Der kan laves marinader i alverdens afskygninger, kun fantasien sætter grænsen.
Ingredienser 4 personer
1250 g | Hopballe Kyllingevinger |
375 ml | Hoisinsauce |
3 spsk | Honning |
Lidt | Flagesalt |
12 fed | Revet hvidløg |
10 cm. | Revet ingefær |
4-5 lime | Saften heraf |
1,5 tsk | Spidskommen |
1,5 tsk | Cayenne peber |
Pynt
Hakkede peanuts & | Frisk koriander |
Tilberedning
- Bland hoisinsauce, honning, flagesalt, ingefær, hvidløg, limesaft, spidskommen og cayennepeber sammen i en skål. Vend det med kyllingevingerne, og sæt det på køl natten over.
- Fordel kyllingevingerne på bagepladen og steg dem i ovnen ved 200 grader i 30-35 min.
- Pynt dem med hakkede peanuts og koriander
- Server med en sprød salat eller som lækker snack