Hopballe Kyllingevinger marineret i hoisin

Del på print
Print

Kyllingevinger fra Hopballe Mølle er de mest kødfulde vinger på markedet. Ind imellem forveksles det første led med et underlår – kan dog næppe være et underlår fra en Hopballe kylling. Hertil taler størrelsen vist for sig selv.

Her finder du en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish.

Der kan laves marinader i alverdens afskygninger, kun fantasien sætter grænsen.

Ingredienser 4 personer

1250 g Hopballe Kyllingevinger
375 ml Hoisinsauce
3 spsk Honning
Lidt Flagesalt
12 fed Revet hvidløg
10 cm. Revet ingefær
4-5 lime Saften heraf
1,5 tsk Spidskommen
1,5 tsk Cayenne peber

Pynt

Hakkede peanuts & Frisk koriander

Tilberedning

  1. Bland hoisinsauce, honning, flagesalt, ingefær, hvidløg, limesaft, spidskommen og cayennepeber sammen i en skål. Vend det med kyllingevingerne, og sæt det på køl natten over.
  2. Fordel kyllingevingerne på bagepladen og steg dem i ovnen ved 200 grader i 30-35 min.
  3. Pynt dem med hakkede peanuts og koriander
  4. Server med en sprød salat eller som lækker snack