Hopballe kyllingevinger marineret i soya, ingefær og honning

Print

Med kyllingevinger fra Hopballe Mølle får du ikke bare skind og ben! Du får lækre kødfulde vinger. Vi oplever ind imellem at nogle kunder forveksler de underlår de køber i supermarkedet med vores vinger (1. vingeled). Det fortæller lidt om størrelsen…

Her finder du en af de lækre opskrifter fra Ida, vores skønne samarbejdspartner fra Nordish.

 

Ingredienser 4 personer

1250 g. Hopballe kyllingevinger
2 dl. Ketjap Manis sweet soya
3 spsk Soya
3 spsk Sesamolie
12 cm. Ingefær - revet
12 fed Hvidløg - revet
6 spsk Honning

Pynt

Limebåde & Frisk koriander

Tilberedning

  1. Bland hvidløg, ingefær, sesamolie, honning, soya og ketjap manis sammen i en skål. Vend det med kyllingevingerne og sæt det på køl natten over.
  2. Fordel kyllingevingerne på bagepladen og steg dem i ovnen ved 200 grader i 30-35 min.
  3. Pynt med limebåde og frisk koriander. Server med en sprød salat.