Hopballe underlår med kantareller og grov kartoffelmos

Print

Det er grill tid! Prøv vores saftige underlår, det er et hit!

Tænd op for grillen og afprøv Idas super lækre opskrift.

Grillen gør absolut noget godt, både for smagen med også for hyggen. Duften fra grillen gør det halve, og når du så serverer vores lækre Hopballe underlår med sprøde kantareller, så bliver det ikke meget bedre.

Ingredienser 2 personer

4 stk. Hopballe underlår
1 spsk Olivenolie
1 kvist Rosmarin, finthakket
Salt og peber

Kartofler

400 g Nye kartofler
200 g Kantareller
1 spsk Olivenolie
2 spsk. Persille, finthakket
35 g Smør
Salt og peber

Tilberedning

  1. Varm grillen op.
  2. Vend kyllingelår med finthakket rosmarin, olivenolie, salt og peber.
  3. Steg underlårene på grillen ved indirekte varme i ca. 40 minutter, indtil de er gennemstegte.
  4. Rens kantarellerne og vend dem med olivenolie, salt og peber. Steg dem møre på grillen ved siden af underlårene, indtil de får en flot stegeskorpe.
  5. Vask og skrub kartoflerne. Kog dem i saltet vand indtil de er møre.
  6. Hæld vandet fra kartoflerne. Hak i kartoflerne med en grydeske, så du får en grov kartoffelmos med store stykker kartofler. Tilsæt smør, finthakket persille og salt og peber.
  7. Pynt kartoffelmosen med stegte svampe.
  8. Servér de grillede underlår sammen med mosen.