Hopballe Wok med nudler, østerssauce og broccoli
Print
Dejlig hverdagsret med masser af smag!
Man bliver en lille smule hensat til ferie i Thailand når man smager denne ret. Hurtig at lave!
Her finder du en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish.
Ingredienser 4 personer
500 g | Hopballe wokstrimler |
2,5 spsk. | Sesamolie |
30 g | Sesamfrø |
3 fed | Hvidløg, finthakket |
2 cm. | Ingefær, revet |
4 spsk. | Soya |
1 spsk. | Chilipasta |
1 spsk. | Fishsauce |
1/2 dl. | Østerssauce |
Salt & Peber | |
250 g | Broccoli |
1 bundt | Forårsløg |
250 g | Fuldkornsnudler |
Pynt | Koriander og sesamfrø |
Tilberedning
- Hæld sesamolie på en brandvarm wokpande. Tilsæt derefter wokstrimler og lad det stege
2-3 minutter på panden. Krydr med salt og peber. - Tilsæt derefter finthakkede hvidløg, revet ingefær og sesamfrø. Lad det stege med et par
minutter. - Tilsæt derefter soya, østerssauce, chilipaste og fishsauce.
- Derefter tilsættes forårsløg og broccoli. Det steges med i ca. 1 minut
- Kog nudlerne efter anvisning på pakken og vend derefter nudlerne i retten. Varm retten
godt igennem ved svag-middel varme, mens du vender det hele sammen. - Mangler der lidt sauce til retten, kan du tilsætte lidt ekstra oystersauce og soya inden den
serveres. - Pynt retten med koriander og sesamfrø.