Hopballe Wok med nudler, østerssauce og broccoli

Print

Dejlig hverdagsret med masser af smag!
Man bliver en lille smule hensat til ferie i Thailand når man smager denne ret. Hurtig at lave!

Her finder du en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish.

 

Ingredienser 4 personer

500 g Hopballe wokstrimler
2,5 spsk. Sesamolie
30 g Sesamfrø
3 fed Hvidløg, finthakket
2 cm. Ingefær, revet
4 spsk. Soya
1 spsk. Chilipasta
1 spsk. Fishsauce
1/2 dl. Østerssauce
Salt & Peber
250 g Broccoli
1 bundt Forårsløg
250 g Fuldkornsnudler
Pynt Koriander og sesamfrø

Tilberedning

  1. Hæld sesamolie på en brandvarm wokpande. Tilsæt derefter wokstrimler og lad det stege
    2-3 minutter på panden. Krydr med salt og peber.
  2. Tilsæt derefter finthakkede hvidløg, revet ingefær og sesamfrø. Lad det stege med et par
    minutter.
  3. Tilsæt derefter soya, østerssauce, chilipaste og fishsauce.
  4.  Derefter tilsættes forårsløg og broccoli. Det steges med i ca. 1 minut
  5. Kog nudlerne efter anvisning på pakken og vend derefter nudlerne i retten. Varm retten
    godt igennem ved svag-middel varme, mens du vender det hele sammen.
  6. Mangler der lidt sauce til retten, kan du tilsætte lidt ekstra oystersauce og soya inden den
    serveres.
  7. Pynt retten med koriander og sesamfrø.