Indisk dry Curry

Print

Kylling, karry og kokos – 3 ingredienser der står godt til hinanden.

Ida fra Nordish har kreeret denne lækre variation af en ret, som findes i uendelig mange udgaver.
Her er brugt udbenede underlår. 

Ingredienser 4 personer

600 g Udbenede Hopballe underlår
2 Løg, hakkede
4 fed Hvidløg, hakkede
3 spsk. Olie
1 spsk. Gurkemeje
1 spsk. Hel koriander
1,5 spsk. Garam masala
200 g Broccoli, delt i store stykker
150 g Haricot verts bønner
1 dåse Kokosmælk
Salt
PYNT: Frisk koriander
Tilbehør: Ris

Tilberedning

  1. Steg finthakkede løg og hvidløg i 3 spsk. olie i en dyb gryde, indtil løgene bliver bløde.
  2. Fjern skindet fra de udbenede underlår og skær dem i store stykker. Brun stykkerne sammen med løgene, og krydr med salt
  3. Mort koriander i en morter. Tilsæt gurkemeje, koriander og garam masala sammen med koriander i gryden med løg og kylling, og lad det sautere med et par minutter.
  4. Tilsæt kokosmælk, og lad retten simre ved lav varme i en times tid.
  5. Kog ris efter anvisning på pakken
  6. 5 minutter før servering tilsættes broccoli og haricot verts bønner i retten, og simrer med til de netop er møre.
  7. Smag retten til, pynt med frisk koriander og servér ris til.