Kylling med cashewnødder og grønt
Print
Kylling med cashewnødder og grønt
En af de nemmeste retter – og samtidig med masser af smag og “lækkerhed”.
Her finder du en af de lækre opskrifter fra Ida, vores skønne samarbejdspartner fra Nordish.
Ingredienser 4 personer
500 g | Hopballe inderfilet |
6 fed | Hvidløg, finthakket |
1 | Løg, skåret i skiver |
1 stor | Snackpeber, skåret i mundrette stykker |
250 g | Broccoli eller broccolini |
1 dl | Østerssauce |
1 spsk | Soya |
2,5 spsk. | Fishsauce |
100 g | Cashewnødder |
Evt. | Lidt sukker |
Tilberedning
- Steg kyllingen i lidt olie i et par minutter. Tilsæt hvidløg og steg det kort med. Derefter tilsættes løg, østerssauce og soya. Lad saucen tykne et par minutter.
- Tilsæt peberfrugt, broccoli, cashewnødder og fishsauce. Lad det stege kort med, det skal stadig have bid.
- Du kan evt. smage retten til med 1 knsp. sukker.
- Serveres med ris.