Kylling med cashewnødder og grønt

Print

Kylling med cashewnødder og grønt

En af de nemmeste retter – og samtidig med masser af smag og “lækkerhed”.

Her finder du en af de lækre opskrifter fra Ida, vores skønne samarbejdspartner fra Nordish.

Ingredienser 4 personer

500 g Hopballe inderfilet
6 fed Hvidløg, finthakket
1 Løg, skåret i skiver
1 stor Snackpeber, skåret i mundrette stykker
250 g Broccoli eller broccolini
1 dl Østerssauce
1 spsk Soya
2,5 spsk. Fishsauce
100 g Cashewnødder
Evt. Lidt sukker

Tilberedning

  1. Steg kyllingen i lidt olie i et par minutter. Tilsæt hvidløg og steg det kort med. Derefter tilsættes løg, østerssauce og soya. Lad saucen tykne et par minutter.
  2. Tilsæt peberfrugt, broccoli, cashewnødder og fishsauce. Lad det stege kort med, det skal stadig have bid.
  3. Du kan evt. smage retten til med 1 knsp. sukker.
  4. Serveres med ris.