Kyllingebryst i airfryer med estragoncreme
Print
Airfryer er kommet for at bliver – vi tror på det!
Ida fra Nordish har været i gang med sin airfryer, og her finder du en af de skønne opskrifter der kom ud af det.
Lækkert sprødt skind på et super saftigt stykke Hopballe kyllingebryst – så blir det da ikke meget bedre. Når du steger brystet i en airfryer, får du det lækreste sprøde skind, og bevarer samtidig det saftige kød. Prøv det! Her serveret med sprøde kartofler og en skøn estragoncreme.
Ingredienser 2 personer
| 1 stk. | Hopballe kyllingebryst 280 g+ |
| 1 spsk. | Olie |
| 1 fed | Hvidløg, revet |
| Salt og peber |
Kartofler
| 500 g | Bagekartofler |
| 1 spsk. | Olivenolie |
| 2 kviste | Timian, finthakket |
| 4 blade | Salvie, finthakket |
| 2 kviste | Rosmarin, finthakket |
| Salt og peber |
Estragoncreme
| 1 dl. | Græsk Yoghurt |
| 6 kviste | Frisk estragon, finthakkede blade |
| Salt og peber |
Tilberedning
- Vend kyllingebryst med olie, revet hvidløg, salt og peber.
- Vask kartoflerne og skær dem ud i både. Vend dem med olivenolie, finthakket salvie, timian og rosmarin.
- Fordel kartoffelbåde i bunden af airfryeren fordelt med bagepapir. Anret kyllingebryst på toppen af kartoffelbådene.
- Sæt det i din airfryer ved 180 grader i 18-20 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt.
- Tag kyllingen op, og lad hvile i 5 minutter. Imens steges kartoflerne 5-10 minutter ekstra ved 200 grader.
- Bland finthakket estragon sammen med græsk yoghurt. Smag til med salt og peber.
- Skær kyllingen ud i skiver og anret med kartoffelbåde og estragoncreme.

