Kyllingespyd med grønsager
Print
Grill spyd med mør Hopballe kylling – det er da sommer!
En herlig sommer opskrift fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish.
Ingredienser 4
personer
400 g | Udbenede overlår |
250 g | Asparges |
250 g | Cherrytomater |
4 | Rødløg |
4 spsk. | Olivenolie |
2 fed | Hvidløg, revet |
5 kviste | Timian, finthakket |
6 blade | Salvie, finthakket |
4 kviste | Rosmarin, finthakket |
Salt og peber | |
Trægrilpinde | Lagt i blød i vand i min. 20 min |
Tilberedning
- Skær kyllingen ud i mundrette stykker. Marinér kyllingen med olivenolie, revet hvidløg,
finthakket timian, salvie og rosmarin. Krydr med salt og peber. Rør godt rundt i blandingen. - Lad kyllingen hvile på køl i 30 minutter.
- Skyl cherrytomater og asparges. Skær bunden af aspargesene og skær dem derefter ud i
mundrette stykker. - Pil rødløgene og skær dem ud i kvarte.
- Sæt skiftevis kylling og grøntsager på spyd. Cherrytomaterne sættes hele på spyddene.
- Hæld lidt ekstra olivenolie på grøntsagerne. Krydr grøntsagerne med salt og peber.
- Steg spyddene på en grill i ca. 6 minutter på hver side.