Orientalske Hopballe vinger
Print
Orientalske Hopballe vinger
Kun fantasien sætter grænser når du skal tilberede de kødfulde vinger fra Hopballekyllinger.
Her får du en orientalsk udgave, som kun bliver bedre hvis du har tiden til at marinere dagen før.
Endnu en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Emma Olsen
Ingredienser 4 personer
1 kg. | Hopballe Kyllingevinger |
6 skiver | Ananas |
Frisk basilikum | |
Sesamfrø |
Marinade
1 dl. | Soyasauce |
1 dl. | Sukker |
1/4 dl. | Æblecidereddike |
3 cm. | Frisk ingefær |
2 fed | Hvidløg, presset |
1/4 tsk. | Peber |
1 spsk. | Mel |
Tilberedning
- Kom alle ingredienser i en stor skål og bland det godt sammen.
- Dup vingerne tørre med køkkenrulle og kom dem i skålen med marinaden. Bland det godt sammen, og lad kyllingen trække tildækket i ca. 4 timer (gerne til dagen efter).
- Kom de marinerede vinger i et ildfast fad og lad bunden af fadet være dækket af marinade. Fordel ananas i fadet og drys med sesamfrø.
- Steg i ovnen ved 200 gardervarmluft i ca. 35 minutter, eller til vingerne er gennemstegte.
- Pynt dine Hopballe vinger med frisk basilikum og nyd dem med en frisk salat.