Overlår med stegt blomkål, estragon, mandler og parmesan
Print
Har du 50 min?
Så skal du unde dig selv at smage disse super lækre overlår. Kombinationen af ristet blomkål, saftig smagfuld kylling og parmesan – det er simpelthen lækkerier!!
Her finder du en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish.
Ingredienser 2 personer
2 | Hopballe overlår med ben |
3,5 spsk. | Olivenolie |
1 lille | Blomkål, i store grove stykker |
1 lille håndfuld | Estragonblade |
2 spsk. | Mandler, grofthakkede |
3 fed | Hvidløg, grofthakket |
3 kviste | Rosmarin |
1 klat | Smør |
Salt & Peber | |
3 spsk. | Parmesan/ friskrevet |
Tilberedning
- Krydr overlårene med salt og peber, og læg dem i en pande, der kan komme i ovnen. Hæld olivenolie udover kyllingen. Tilsæt smør, hvidløg og rosmarinkviste til panden.
- Steg kyllingen i ovnen i 25 min. ved 200 °.
- Tag herefter panden ud af ovnen og tilsæt blomkål. Hæl d1 spsk. olivenolie udover blomkålen og krydr med salt og peber.
- Sæt panden i ovnen i yderligere 15 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt og lækker sprød.
- Rist de grofthakkede mandler på en tør pande i et par minutter, indtil de er let gyldne.
- Top retten med grofthakkede mandler, estragonblade og friskrevet parmesan.