Panko paneret røget underlår med pomelo salat
Print
Røget underlår er Hopballes nyeste produkt, endnu et fantastisk produkt. Kødfulde underlår, som vi har fået varmrøget hos Rønhave Slagteren i Sønderborg.
Søde Ida fra Nordish har kreeret denne lækre opskrift, hvor hun har panko-paneret de røgede lår og serveret dem med en frisk pomelo salat.
Ingredienser til 4 personer.
8 stk. | Røgede Hopballe underlår |
Neutral olie til friturestegning | |
1 spsk. | Stødt spidskommen |
1 spsk. | Stødt koriander |
1 spsk. | Sød paprika |
1/2 spsk. | Løgpulver |
100 g | Panko |
1 tsk. | salt |
2 | Æg |
3 spsk. | Mel (kan udelades) |
Pomelosalat
1 | Spidskål |
1 | Pomelo |
1 | Skalotteløg, fintsnittet |
1 bundt | Koriander |
En smule | Frisk chili |
Vinaigrette
4 spsk. | Olivenolie |
1/2 | Citron, saften heraf |
1 tsk. | Honning |
Salt & Peber |
Tilberedning
Panko-paneret røget underlår
- Bland spidskommen, koriander, paprika, løgpulver og salt sammen med pankorasp.
- Varm en gryde op med olie til ca. 180 grader.
- Vend de røgede underlår i æg og dernæst i mel.
- Vend dem derefter i æg igen og vend dem så i panko.
- Steg kyllingelårene i fritureolien i 3-4 minutter, indtil kyllingelårene er sprøde og gyldne.
- Dryp dem af på lidt køkkenrulle.
Pomelosalat
- Skyl og snit spidskål fint og anret det i en skål sammen med et fintsnittet skalotteløg.
- Skræl pomelo og anret stykkerne på salaten.
- Pisk ingredienserne til vinaigretten sammen og vend det i salaten.
- Smag salaten til med fintsnittet chili, efter ønsket styrke.
- Krydr salaten med med salt og peber.
- Pynt med frisk koriander.
Anret de friterede røgede underlår sammen med den friske pomelo salat.