Pasta med Hopballe kylling, græskar, svampe og gorgonzola

Print

Pasta med Hopballe kylling, græskar, svampe og gorgonzola

Advarsel! Denne ret er stærkt vanedannende!

Super nem pastaret med lækker smag af cremet gorgonzola og naturligvis med masser af Hopballe kylling og lækre grøntsager.

Endnu en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Emma Olsen


Ingredienser 4 personer

500 g Hopballe inderfilet
400 g Græskar, i tern
300 g Pasta
200 g Bacon, i tern
1 Løg, i tern
3 fed Hvidløg, presset
125 g Soltørret tomat, finthakket
200 g Champignon, i skiver
80 g Frisk spinat
80 g Gorgonzola, i små tern
50 g Hasselnøder, hakket
1 bundt Frisk persille, finthakket
Olie til stegning
Salt & Peber

Tilberedning

  1. Start med at koge pastaen – følg anvisningen på pakken, og lad  den færdigkogte pasta dryppe af i en sigte.
  2. Skær græskaren i små tern af 1 x 1 cm. og rist dem på en pande ved middel varme i olivenolie. Det tager lidt tid, så lad dem stå mens du laver resten af retten. De er færdige når de er gennembagte, men stadig har lidt bid.
  3. Varm en stor gryde op, og rist bacon heri. Læg bacon til side og tilsæt evt. en smule olie, og rist nu Hopballe inderfilet heri i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber, og læg også kyllingen til side.  
  4. Hakket løg og presset hvidløg sauteres i gryden, efterfulgt af champignonskiver.
  5. Skyl den friske spinat og tilsæt den sammen med soltørret tomat, gorgonzola, græskar, bacon, kylling og pasta, og varm det hele godt igennem.
  6. Tilsæt halvdelen af de hakkede nødder og persillen, og smag til med salt og peber.
  7. Anret nu pastaretten på tallerkener og pynt med resten af nødderne og persillen.