Pasta med Hopballe kylling, græskar, svampe og gorgonzola
Print
Pasta med Hopballe kylling, græskar, svampe og gorgonzola
Advarsel! Denne ret er stærkt vanedannende!
Super nem pastaret med lækker smag af cremet gorgonzola og naturligvis med masser af Hopballe kylling og lækre grøntsager.
Endnu en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Emma Olsen
Ingredienser 4 personer
500 g | Hopballe inderfilet |
400 g | Græskar, i tern |
300 g | Pasta |
200 g | Bacon, i tern |
1 | Løg, i tern |
3 fed | Hvidløg, presset |
125 g | Soltørret tomat, finthakket |
200 g | Champignon, i skiver |
80 g | Frisk spinat |
80 g | Gorgonzola, i små tern |
50 g | Hasselnøder, hakket |
1 bundt | Frisk persille, finthakket |
Olie til stegning | |
Salt & Peber |
Tilberedning
- Start med at koge pastaen – følg anvisningen på pakken, og lad den færdigkogte pasta dryppe af i en sigte.
- Skær græskaren i små tern af 1 x 1 cm. og rist dem på en pande ved middel varme i olivenolie. Det tager lidt tid, så lad dem stå mens du laver resten af retten. De er færdige når de er gennembagte, men stadig har lidt bid.
- Varm en stor gryde op, og rist bacon heri. Læg bacon til side og tilsæt evt. en smule olie, og rist nu Hopballe inderfilet heri i 2-3 minutter. Krydr med salt og peber, og læg også kyllingen til side.
- Hakket løg og presset hvidløg sauteres i gryden, efterfulgt af champignonskiver.
- Skyl den friske spinat og tilsæt den sammen med soltørret tomat, gorgonzola, græskar, bacon, kylling og pasta, og varm det hele godt igennem.
- Tilsæt halvdelen af de hakkede nødder og persillen, og smag til med salt og peber.
- Anret nu pastaretten på tallerkener og pynt med resten af nødderne og persillen.
Quicklinks
Kontakt
Hopballevej 56
7300 Jelling
Restaurant 75 85 32 56
Butik 75 85 32 38
Kontor 75 85 37 54
Slagteri 75 85 32 55
Hold dig opdateret