Pasta med Hopballe wokstrimler, spinat og porrer

Print

Pasta med Hopballe wokstrimler, spinat og porrer

Saftig lækker kylling i en skøn pastaret – hurtigt, nemt og lækkert!

Her finder du en af de lækre opskrifter fra Ida, vores skønne samarbejdspartner fra Nordish.

Ingredienser 4 personer

500 g Hopballe wokstrimler
2,5 spsk. Olivenolie
2 Porrer, skåret i ringe
2 fed Hvidløg, finthakket
3 kviste Timian
150 g Spinat
1 dl. Hvidvin
1 dl. Fløde
Salt og peber
½ dl. Parmesan, revet
1/4 dl. Pastakogevand
400 g Ricatoni (pasta)

Tilberedning

  1. Steg wokstrimlerne i olivenolie i en dyb pande. De skal have 3-4 minutter. Krydr med salt
    og peber.
  2. Tilsæt finthakkede hvidløg, timian og skiver af porrer. Lad det stege med et par minutter,
    indtil det bliver blødt.
  3. Tilsæt hvidvin og lad det koge ind i et par minutter.
  4. Tilsæt derefter fløde og lad det koge ind ved lav varme, sammen med spinaten. Krydr med
    salt og peber.
  5. Imens koges pastaen al dente i rigeligt saltet vand.
  6. Tilsæt pastaen, sammen med 0,25 dl pasta kogevand og revet parmesan.
VELBEKOMME