Pasta med svampe og Hopballe inderfilet
Print
Lækker lækker weekendmenu!
30 minutter, så har du en skøn pastaret med masser af smag.
Her finder du en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish.
Ingredienser 4 personer
500 g | Hopballe inderfilet |
3 spsk. | Olivenolie |
250 g | Portobello svampe |
1 | Løg, finthakket |
3 fed | Hvidløg, finthakket |
3 kviste | Timian |
1/4 | Citron, saften heraf |
Salt og peber | |
1,5 dl. | Fløde |
400 g | Ricatoni pasta (+0,25 dl. kogevand) |
0,5 dl. | Parmesan, revet |
Pynt | Frisk persille eller timian |
Tilberedning
- Skær kyllingen ud i mundrette stykker. Steg kyllingestykkerne i lidt olie i et par minutter, så det får stegeskorpe. Krydr med salt og peber. Sæt derefter kyllingen til side på en tallerken.
- Rens svampene og skær dem ud i mundrette stykker. Sauter dem i olivenolie ved høj varme på en pande, indtil de bliver brune og får skorpe.
- Tilsæt løg og hvidløg og lad det sautere med ved lav varme, indtil de bliver bløde.
- Tilsæt derefter citronsaft, fløde og timian. Lad det stå og simre ved lav varme, mens der
koges pasta i rigeligt saltet vand. - Tilsæt kyllingestykkerne og lad det simre færdig i saucen. Krydr saucen med salt og peber.
- Tilsæt pasta og 0,25 dl kogevand til saucen.
- Vend friskrevet parmesan i retten.
- Smag retten til med salt og peber og pynt med friskrevet parmesan og timianblade.