Sprød salat med pestomarineret Hopballe Kylling
Print
Sprød salat med pestomarineret Hopballe Kylling
Står du med en rest af lækker Hopballe kylling, så tøv ikke med at fremtrylle denne lækre salat. Skøn frokost eller som en let middag.
Her får du endnu en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish.
Ingredienser 2 personer
200-250 g. | Pillet Hopballekylling fra dagen før |
1/4 | Rød spidskål |
1/4 | Alm. spidskål |
4 | Radiser |
4 | Asparges |
1 | Avocado |
1/2 | Citron |
2 spsk. | God olivenolie |
Salt & Peber | |
20 | Salte mandler |
Persille pesto
1 bundt | Bredbladet persille |
1 dl. | Olivenolie |
30 g. | Mandler |
20 g. | Parmesan |
1 fed | Hvidløg |
1 | Citron (saften heraf) |
Salt |
Tilberedning
- Blend alle ingredienser til pestoen. Smag til med salt.
- Bland det pillede kylling med pestoen.
- Rens grønsagerne. Snit spidskål, radiser og asparges fint med en skarp kniv. Vend grøntsagerne sammen med olivenolie og citronsaft. Smag til med salt og peber.
- Fordél salaten i 2 tallerkener, pynt med en halv avocado på hver tallerken, og fordel ristede ristede mandler og pesto-kyllingekød.