Stegt brystfilet med portobellosvampe, kartofler og hvidvin

Print

NEMT & LÆKKERT – det er hvad det er!
Få ingredienser, nem tilberedning – og sidst men ikke mindst! Lækker smag!

 

Ida fra Nordish har tryllet denne skønne ret.

Ingredienser 4 stk.

2 stk. Hopballe Brystfilet af 280 g+
800 g Kartoffel
2 fed Hvidløg
2 spsk. Olivenolie
6 blade Salvie, finthakket
3 kviste Timian, bladene heraf
300 g Portobello svampe
1 dl. Hvidvin
Tilbehør: Grøn salat

Tilberedning

  1. Rens og skær portobellosvampe i tynde skiver.
  2. Snit kartoflerne tynde på et mandolinjern. Anret kartoffelskiverne i et ildfast fad.
  3. Snit salvie, timian og rosmarin fint med en kniv og vend det godt rundt med kartoffelskiver, portobellosvampe og olivenolie. Krydr med salt og peber. Hæld 1 dl hvidvin udover grøntsagerne.
  4. Sæt fadet i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.
  5. Tag fadet ud af ovnen. Krydr kyllingen med salt og peber og anret den på toppen af fadet.
  6. Sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt.
  7. Lad derefter kyllingen hvile i 5 minutter.
  8. Server retten med en grøn salat til.