Stegt brystfilet med portobellosvampe, kartofler og hvidvin
Print
NEMT & LÆKKERT – det er hvad det er!
Få ingredienser, nem tilberedning – og sidst men ikke mindst! Lækker smag!
Ida fra Nordish har tryllet denne skønne ret.
Ingredienser 4 stk.
| 2 stk. | Hopballe Brystfilet af 280 g+ |
| 800 g | Kartoffel |
| 2 fed | Hvidløg |
| 2 spsk. | Olivenolie |
| 6 blade | Salvie, finthakket |
| 3 kviste | Timian, bladene heraf |
| 300 g | Portobello svampe |
| 1 dl. | Hvidvin |
| Tilbehør: | Grøn salat |
Tilberedning
- Rens og skær portobellosvampe i tynde skiver.
- Snit kartoflerne tynde på et mandolinjern. Anret kartoffelskiverne i et ildfast fad.
- Snit salvie, timian og rosmarin fint med en kniv og vend det godt rundt med kartoffelskiver, portobellosvampe og olivenolie. Krydr med salt og peber. Hæld 1 dl hvidvin udover grøntsagerne.
- Sæt fadet i ovnen i 10 minutter ved 200 grader.
- Tag fadet ud af ovnen. Krydr kyllingen med salt og peber og anret den på toppen af fadet.
- Sæt fadet i ovnen i 20-25 minutter, indtil kyllingen er gennemstegt.
- Lad derefter kyllingen hvile i 5 minutter.
- Server retten med en grøn salat til.

