Sur-sød kylling med broccoli og ris
Print
Sød -salt og hot
Mere er der vist ikke at sige om det!
Ingredienser 2-3 personer.
| 500 g. | Wokstrimler |
| 2 tsk. | Revet ingefær |
| 2 fed | Revet hvidløg |
| 2 spsk. | Sesamolie |
| 2 spsk. | Mel |
| 1 dl. | Sød chili sauce |
| 1-1,5 dl. | Vand |
| 2 spsk. | Sød soya sauce |
| 2 spsk. | Salt soya sauce |
| 250 g. | Lange broccoli |
| Tilbehør | Ris + lime til pynt |
Tilberedning
- Kog risen efter anvisning på pakken.
- Vend wokstrimler med sesam olie, revet ingefær, revet hvidløg og salt Krydr med salt og peber.
- Steg dem i en wokpande indtil de er gennemstegte, drys 2 spsk. mel udover kyllingen
halvvejs under stegningen. - Tilsæt derefter sød chili sauce, sød soya sauce og salt soya sauce. Tilsæt vand, så du
får en cremet sur-sød sauce. - Tilsæt broccoli og sæt låg over gryden et par minutter, indtil de er møre
- Spis retten med ris og pynt med limeskiver.

