Sur-sød kylling med broccoli og ris

Print

Sød -salt og hot

Mere er der vist ikke at sige om det!

Ingredienser 2-3 personer.

500 g. Wokstrimler
2 tsk. Revet ingefær
2 fed Revet hvidløg
2 spsk. Sesamolie
2 spsk. Mel
1 dl. Sød chili sauce
1-1,5 dl. Vand
2 spsk. Sød soya sauce
2 spsk. Salt soya sauce
250 g. Lange broccoli
Tilbehør Ris + lime til pynt

Tilberedning

  1.  Kog risen efter anvisning på pakken.
  2. Vend wokstrimler med sesam olie, revet ingefær, revet hvidløg og salt Krydr med salt og peber.
  3. Steg dem i en wokpande indtil de er gennemstegte, drys 2 spsk. mel udover kyllingen
    halvvejs under stegningen.
  4. Tilsæt derefter sød chili sauce, sød soya sauce og salt soya sauce. Tilsæt vand, så du
    får en cremet sur-sød sauce.
  5. Tilsæt broccoli og sæt låg over gryden et par minutter, indtil de er møre
  6. Spis retten med ris og pynt med limeskiver.