Surdejssandwich med Hopballe Kyllingebryst
Print
Der er nu ikke noget som en lækker sandwich! Specielt når den er lavet af lækre råvarer af høj kvalitet. Er du mester i surdejsbrød, så er det jo altid dejligt med hjemmelavet brød. Men der findes efterhånden mange bagere som leverer et godt håndværk.
Her finder du en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish.
En nem frokost som scorer mange point både i smag og kvalitet.
Ingredienser 2 personer
1 | Hopballe Kyllingebryst 300g + |
Olie | |
Salt & Peber | |
4 skiver | Surdejsbrød |
10 | Semidried tomater |
4 blade | hjertesalat |
50 g | Revet parmesan |
Basilikum-persillepesto
½ bundt | Basilikum |
½ bundt | Bredbladet persille |
1,5 dl | Olivenolie |
25 g | parmesan |
1 fed | Hvidløg |
50 g | Mandler |
1 | Citron - saften heraf |
Flagesalt |
Tilberedning
- Blend ingredienserne til pestoen, og smag til med salt
- Krydr kyllingebrystet med salt og peber, og læg det i et ovnfast fad, med skindsiden opad. Steg det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25 minutter til brystet er gennemstegt, men stadig saftig.
- Lad kødet trække i 5 min. inden det skæres ud i skiver
- Smør pesto på hver af brødskiverne. Fordel salatblade, skiver af kylling, semidried tomater og friskrevet parmesan
- Velbekomme