Surdejssandwich med Hopballe Kyllingebryst

Print

Der er nu ikke noget som en lækker sandwich! Specielt når den er lavet af lækre råvarer af høj kvalitet. Er du mester i surdejsbrød, så er det jo altid dejligt med hjemmelavet brød. Men der findes efterhånden mange bagere som leverer et godt håndværk.

Her finder du en af de skønne opskrifter fra vores samarbejdspartner Ida fra Nordish.

En nem frokost som scorer mange point både i smag og kvalitet.

Ingredienser 2 personer

1 Hopballe Kyllingebryst 300g +
Olie
Salt & Peber
4 skiver Surdejsbrød
10 Semidried tomater
4 blade hjertesalat
50 g Revet parmesan

Basilikum-persillepesto

½ bundt Basilikum
½ bundt Bredbladet persille
1,5 dl Olivenolie
25 g parmesan
1 fed Hvidløg
50 g Mandler
1 Citron - saften heraf
Flagesalt

Tilberedning

  1. Blend ingredienserne til pestoen, og smag til med salt
  2. Krydr kyllingebrystet med salt og peber, og læg det i et ovnfast fad, med skindsiden opad. Steg det i en forvarmet ovn ved 200 grader i 25 minutter til brystet er gennemstegt, men stadig saftig.
  3. Lad kødet trække i 5 min. inden det skæres ud i skiver
  4. Smør pesto på hver af brødskiverne. Fordel salatblade, skiver af kylling, semidried tomater og friskrevet parmesan
  5. Velbekomme