Surdejstoast med kyllingesalat
Print
Det er vist mere en regel end en undtagelse! Hvis du har tilberedt en hel Hopballe kylling, så har du altid rester… Der er SÅ meget lækkert kød på vores kyllinger.
Genialt at bruge resterne til denne fantastiske toast – Både som aftensmad – frokost – madpakker, eller på farten
LÆKKERT!!
Ingredienser 4 personer.
| 400 g. | Kyllingekød (rester fra dagen før) |
| 10 stk. | Grønne asparges |
| 10 stk. | Hvide asparges |
| 1 spsk. | Smør til stegning |
| 3 spsk. | Græsk yoghurt 10% |
| 2 spsk. | Mayonnaise |
| 1 spsk. | Dijon sennep |
| 6 kviste | Estragon |
| 1/2 bundt | Hakket purløg |
| Salt & peber | |
| Saften fra en halv citron | |
| 4 skiver | Surdejsbrød |
| Pynt | |
| Karse & estragonblade |
Tilberedning
- Pil kyllingekødet fra kyllingen
- Skræl de hvide asparges og skær de grønne og hvide asparges ud i 3 cm store stykker.
- Steg dem på panden i smør i 3-4 minutter. Krydr med salt og peber.
- . Lad dem derefter køle af på en tallerken.
- Vend asparges, græsk yoghurt, mayonnaise og dijon sennep sammen med kyllingekødet.
- Vend derefter finthakket estragon og purløg i, og rør det hele godt rundt
- Tilsæt citronsaft og smag til med salt og peber
- Rist skiver af brød på panden i lidt olie, til det er sprødt på begge sider.
- Anret kyllingesalaten på brødet og pynt med karse og eventuelt lidt ekstra asparges på
toppen.

