Tacos med lækre sprøde udbenede kyllingevinger

Print

Vores nye hit!! Udbenede vinger – vi har svært ved at få armene ned! Kødet er lækkert mørt og smagfuldt, og grundet skindet bliver det dejligt sprødt.

Tacos er altid et hit i de fleste familier, og når du serverer med det lækreste fyld, kan det kun blive en succes.

Ingredienser 4 personer

500 g Udbenede kyllingevinger
2 fed Hvidløg, revet
1 tsk. Stødt spidskommen
1 tsk. Røget paprika
1 tsk. Stødt koriander
Et drys Flagesalt
1,5 spsk. Olie

Guacamole

2 store Avocado
8 stk. Cherrytomater, hakkede
1 fed Hvidløg, finthakket
1 Lime, saften heraf
0,5 stk. Rød chili, finthakket
Salt

Andet

1/4 Rødt spidskål, fintsnittet
1 Salatløg, finthakket
8 små Tortillas
PYNT: En håndfuld frisk koriander

Tilberedning

  1. Bland de udbenede kyllingevinger sammen med revet hvidløg. spidskommen, røget paprika, stødt koriander, lidt flagesalt og olie.
  2. Steg kyllingevingerne i ovnen ved 210 grader varmluft i 20 minutter, og lad dem hvile i 5 minutter. Skær herefter ud i skiver.
  3. Guacamole: Fjern skal og sten fra avocados, og mos med en gaffel. Tilsæt hakkede cherrytomater, finthakket hvidløg, limesaft og finthakket chili. Smag til med salt.
  4. Varm tortillas på panden i ca. 15 sekunder på hver side.
  5. Anretning: Fordel lidt guacamole på hver tortilla. Top med skiver af kylling. snittet spidskål, finthakket løg og frisk koriander.