Hvidløgsmarinerede Hele Hopballe lår
Print
Hvidløgsmarinerede Hele Hopballe lår
Marinaden til disse kødfulde lår smager ganske enkelt himmelsk! Intet mindre!
Nem og hurtigt at tilberede, og giver en lækker middag ved blot at servere lårene sammen med din yndlingssalat.
Ingredienser 2 personer
2 stk. | Hopballe hele lår |
3 fed | Hvidløg |
1 tsk. | Hele spidskommen |
1 tsk. | Hele koriander |
1 tsk. | Hele fennikelfrø |
Salt | |
3 spsk. | Olivenolie |
½ | Økologisk citron, skallen heraf |
Tilberedning
- Rist spidskommen, koriander og fennikelfrø på en tør pande i et par minutter.
- Mort fennikelfrø, spidskommen og korianderefrø i en morter.
- Tilsæt hvidløg og olivenolie og mort det til en ensartet masse.
- Riv skallen fra en halv citron og krydr marinaden med salt.
- Bland marinaden sammen med kyllingelårene.
- Lad det marinerede i min. 30 minutter på køl
- Steg Hopballe lårene i ovnen ved 200° i ca. 40 minutter.
- Serveres med en grøn salat og stegte kartofler.